Copyright en Disclamer

 

Disclaimer

Ondanks onze zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van www.stickerkiosk.nl  kan het zo zijn dat de informatie die op www.stickerkiosk.nl  wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.stickerkiosk.nl.

 

Copyright ©

Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stickerkiosk niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's die worden verstrekt via www.stickerkiosk.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden. Op alle foto’s en ontwerpen van Stickerkiosk heerst auteursrecht.

 

Prijswijzigingen voorbehouden

Onze collectie wijzigt regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer zichtbaar zijn in de webshop, maar je kunt altijd contact opnemen met ons.

Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom, en kunnen worden gestuurd naar info@stickerkiosk.nl. Ook voor maatwerk of speciale ontwerpen kunt u hierheen mailen.

© 2016 - 2024 Stickerkiosk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel